Een gerecht dat er erg spectaculair uitziet en vrij gemakkelijk te maken is. Middels een zoutkorst wordt de vis afgesloten en kunnen de sappen die vrijkomen bij de verhitting van de vis blijven circuleren in de zoutkost. Het is een bereidingstechniek die vaak wordt toegepast in mediterrane landen. De vis droogt hierdoor niet uit en krijgt, mede door de kruiden in de thee, extra smaak.
Geef lamschenkel een bijzonder accent mee door een bouillon te trekken van Cascara thee en hier en saus van te maken om de schenkel in te garen. Lees hier over dit fijne vleesgerecht
In London vind je de 'Portobello Road Market'. Een winkelstraat die bekend staat om zijn vintage boetiekjes en trendy markten, waar individuele ambachten en mode u verleiden. Het servies van 'Portobello by Inspire' is .....
De lekkerste gerechten met thee. Ditmaal bereiden we een bieftsuk met een speciale marinade van Ceylon thee. We serveren het vlees met een bearnaisesaus met, onder andere, onze Marokkaanse Munt.