Nieuws en Weetjes van Van Bruggen Thee

Koken met thee: Vis in theekorst

  • Geplaatst op
  • Door Guus Kroes
  • 0
Koken met thee: Vis in theekorst

Een gerecht dat er erg spectaculair uitziet en vrij gemakkelijk te maken is. Middels een zoutkorst wordt de vis afgesloten en kunnen de sappen die vrijkomen bij de verhitting van de vis blijven circuleren in de zoutkost. Het is een bereidingstechniek die vaak wordt toegepast in mediterrane landen. De vis droogt hierdoor niet uit en krijgt, mede door de kruiden in de thee, extra smaak.

Koken met thee: Lamschenkel

  • Geplaatst op
  • Door Guus Kroes
  • 0
Koken met thee: Lamschenkel

Geef lamschenkel een bijzonder accent mee door een bouillon te trekken van Cascara thee en hier en saus van te maken om de schenkel in te garen. Lees hier over dit fijne vleesgerecht

Koken met thee: Zalm

  • Geplaatst op
  • Door Guus Kroes
  • 0
Koken met thee: Zalm

De typische rooksmaak van Lapsang Souchong combineert mooi met een vettige zalm. Wanneer je de thee als kruid gebruikt geeft het de zalm een lichte rooksmaak. Lees hier verder....


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »