Verzenden & retourneren

Verzenden
Alle bestellingen in deze webwinkel worden zo duurzaam mogelijk verstuurd. Wij werken samen met Fietskoerier. Bestellingen kunnen afhankelijk van wat de meest duurzame optie is, verzonden worden met een Fietskoerier, MSG, PostNL of GLS. Elke order die bij ons het pand verlaat krijgt een streepjescode mee zodat de levering traceerbaar is, mocht er onverhoopt iets mee gebeuren. Hiervan krijg je ook via mail bericht van ons.

Als een betaling voor een bestelling ontvangen is, worden de artikelen, mits op voorraad, zo snel mogelijk uitgeleverd. Wanneer een artikel niet leverbaar is, wordt met de klant contact opgenomen en mag de bestelling desgewenst worden geannuleerd. Wanneer in dat geval de bestelling al betaald is, wordt het bedrag binnen enkele dagen teruggestort op rekening van de klant.

VanBruggenThee.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. In de praktijk streven we naar een levertermijn van 3 werkdagen nadat de betaling van de bestelling ontvangen is. Wanneer de bestelde producten niet binnen 30 dagen geleverd worden, heeft u de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden.

De klant draagt bij in de verzendkosten. Bij het afrekenen in de webwinkel worden deze kosten vermeld. Bestellingen vanaf €50,- worden in Nederland door ons voor de klant vrij van kosten verzonden, voor Belgische bestellingen is dit bedrag €75,-. Op een paar dagen per jaar hebben wij acties met gratis verzending. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.


Afhalen
Wanneer je in de buurt woont bieden wij ook de kans om uw producten bij ons af te halen. Zodoende bespaar je op de verzendkosten. Kies hiervoor de optie "afhalen" tijdens het afronden van uw bestelling en dan zorgen wij dat jouw bestelling klaarstaat, je ontvangt van ons een email zodra het klaar staat. Heb je zelf een voorkeursdag of -tijd dan kun je dat in het opmerkingeveld plaatsen. Vragen over afhalen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Je vindt ons op het volgende adres:
Gashavenstraat 5
7418 AL te Deventer


Retourneren
Na ontvangst van het product heb je een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren of te ruilen. 

Indien je producten wilt retourneren, dien je dit binnen 14 kalenderdagen schriftelijk te melden via het retourformulier op onze website. Download dit retourformulier en vul het helemaal in. Artikelen kunnen terug worden gestuurd (in de originele, complete en onbeschadigde verpakking) en worden vergoed indien ze onbeschadigd, compleet en ongebruikt zijn. Daarbij draagt de klant de kosten en het risico van de retourzending.

Indien de artikelen reeds betaald zijn en in goede orde zijn ontvangen, zal VanBruggenThee.nl deze betaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetalen. VanBruggenThee.nl zal het totale orderbedrag vergoeden.


Zie ook de 'Algemene Voorwaarden' voor meer informatie. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via [email protected]


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »