Theeglazen en glaswerk

La Rochère is een merk met fantastische, klassieke en tijdloze designs glaswerk. Wij hebben grote theeglazen, longdrink glazen, water glazen en vele designs zoals abeille, ouessant en versailles. Bekijk ons assortiment La Rochère glazen hier!

Thee glazen van La Rochère

La Rochère is een Frans merk met fantastische, klassieke en tijdloze designs glaswerk. Al het glaswerk wordt vervaardigd in Frankrijk. De kwaliteit is zwaar en duurzaam, de designs vol aandacht en details. Wij hebben in ons La Rochère assortiment grote theeglazen, longdrink glazen, water glazen in vele designs zoals abeille, ouessant en versailles. Bekijk ons assortiment La Rochère glazen hier!

 

La Rochère abeille

Het bijtje is niet meer weg te denken op de prachtige glazen van La Rochère. Het assortiment van La Rochère met het abeille design wordt steeds verder uitgebreid. Zo zijn er nu ook geurkaarsen en porseleinen servies met het bijen design verkrijgbaar. De theeglazen abeille zijn het meest populair.

 

La Rochère ouessant

Dit tijdloze, klassieke design is ontzettend populair. Niet alleen voor thuis maar ook in de horeca. De kwaliteit van La Rochère is zo vreselijk goed dat het ook in de horeca geen enkel probleem is om de glazen intensief te gebruiken. De grote theeglazen zijn daarom dus ideaal voor iedereen. Ook als je graag al je glaswerk in het design ouessant wil zit je goed, in dit design zijn namelijk vele soorten glazen beschikbaar zoals grote theeglazen, frisdrank/water glazen, longdrinkglazen, karaffen en espressokopjes.

 

La Rochère espressoglas

Niet alleen thee en frisdrank kun je schenken in La Rochère glas. Ook koffie- en espressokopjes kun je in ons assortiment vinden! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor espressoglas Zinc maar ook voor een set van 4 verschillende espressoglazen. 

 

Mooie theeglazen

Ben je op zoek naar echt mooie theeglazen? Laat je dan betoveren door de prachtige kwaliteit en designs van La Rochère glazen! Kies je een design met Franse allure of juist een rustiger, tijdlozer variant? Breidt je collectie thuis uit en geniet van de mooie grote theeglazen of espressoglazen!

 

Bestel La Rochère glazen bij Van Bruggen Thee

La Rochère glazen of theeglazen kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteits. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij je pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze thee, cadeaus of accessoires? Neem dan contact met ons op.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »