Betaalmethoden

Bij VanBruggenThee.nl hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom maken we gebruik van 'Rabobank OmniKassa'. Deze kassa maakt het mogelijk om veilig te betalen via verschillende betaalmethoden. De meest gebruikte is iDeal:


iDeal

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.


Hoe werkt een iDEAL betaling?

  • Een klant wil een product of dienst kopen bij een webwinkel,
  • De klant kiest als betaalwijze voor iDEAL,
  • De klant selecteert de bank waar hij/zij bankiert,
  • De klant autoriseert de betaling via de beveiligingsmethodiek van Internet Bankieren,
  • De betaling wordt direct verwerkt. De webwinkel ontvangt binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging.


Voordelen
De wijze van betaling is voor u als klant hetzelfde als deze een overboeking uitvoert binnen uw internet bankieren. De betaling is snel en veilig uit te voeren.

Nadeel
U dient in bezit te zijn van een rekening bij een van de aangesloten banken van iDEAL (ABN AMRO, ING, Fortisbank, ASN Bank, Friesland bank, SNS (Regio) bank en Rabobank).

Wat kost een iDEAL betaling?
U betaalt geen kosten voor uw betaling via iDEAL. De webwinkel krijgt deze kosten te verwerken.

Wat moet ik doen om online met iDEAL te kunnen betalen?
U dient internet bankieren van uw bank te hebben geactiveerd.


 Mastercard en Visa
De creditcard wordt door een belangrijk deel van de Nederlandse online consumenten gezien als een favoriete betaalmethode. In het buitenland is het gebruik van creditcards nog vele malen groter. We zien creditcardbetalingen dan ook als een onmisbare betaalmethode in onze webwinkel. Betalen met creditcard is bij ons extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa).


 Direct overmaken
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan VanBruggenThee.nl via rekeningnummer 101257899 (IBAN: NL90 RABO 0101 2578 99). U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Onze bankgegevens vindt u ook terug op de offerte die u als bijlage wordt gemaild. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.


Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij VanBruggenThee.nl wordt bijgeschreven. Wij hebben het beleid over te gaan tot verzenden wanneer de betaling bij ons binnen is. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling.

Vermeld bij uw overschrijving altijd het ordernummer. Onze rekeninginformatie vindt u ook op de offerte die u via de mail wordt toegestuurd.


Overig
Naast bovengenoemde betaalmogelijkheden kunt u ook betalen middels Klarna achteraf betalen, Maestro, automatisch incasso of acceptgiro. Mocht u nog vragen hebben stel deze dan via [email protected]


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »