Wij van VanBruggenThee.nl maken heerlijke en eerlijke producten bereikbaar voor consumenten.

 

Wij zijn in 2013 gestart met onze webshop in koffie en thee. Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van ons assortiment en onze werkwijze. Middels deze webshop bieden wij heerlijke en eerlijke producten aan consumenten. In eerste instantie zijn we gestart met koffie en losse thee maar al  gauw werd het assortiment flink uitgebreid met accessoires, theespecialiteiten en koffiespecialiteiten. Naar gelang de vraag en aanbod wordt ons assortiment regelmatig gewijzigd. Zo kan een product seizoensgebonden zijn of kan het zijn dat we in aanraking komen met nieuwe leveranciers.

Al onze leveranciers zijn streng geselecteerd. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat onze klant een kwaliteitsproduct krijgt dat op een eerlijke en verantwoorde manier tot stand is gekomen. Sommige producten krijgen zelfs de stempel "ambachtelijk". Producten waar energie en liefde in zit, gemaakt door een ambachtsman. Wij zijn trots dat wij u dergelijke producten mogen aanbieden.

Het mag dus duidelijk zijn dat je geen vergelijkbare producten zult aantreffen in de schappen van een supermarkt. Dat maakt ons uniek en het mooie is dat je er de deur niet eens voor uit hoeft. Al onze prachtige producten zijn slechts een paar muisklikken van je verwijderd.

Via PostNL wordt jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis geleverd en kan het genieten beginnen.

Wanneer je in de buurt woont bieden wij ook de kans om uw producten bij ons af te halen. Kies hiervoor de optie "afhalen" tijdens het afronden van uw bestelling en dan zorgen wij dat jouw bestelling op woensdagmiddag klaar staat. Komt een ander tijdstip je beter uit? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Wij hebben ons aangesloten bij:
- Bol.com
- Koopjespakker.nl
- Thuisvergelijken.nl
- ShopWiki.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »