Wij hebben passie voor THEE!

En die passie delen wij al met jullie sinds 2012. Wij zijn Paula en Axel van Bruggen en wij runnen nu al ruim 10 jaar onze webshop. Een echt familiebedrijf! Inmiddels zijn wij gegroeid naar een team van 6 theeliefhebbers en wij zetten ons elke dag in voor een vernieuwend aanbod, nieuwe producten en snelle verwerking van al jullie orders. Dat doen we met heel veel plezier!

Wij zijn continue bezig met de ontwikkeling van ons  assortiment. Waar wij in 2012 ook nog heel veel koffie in ons assortiment hadden, zijn wij de laatste jaren juist meer en meer gaan focussen op thee. Niet alleen bieden wij het grootste assortiment losse thee van Nederland aan, ook ontwikkelen wij zelf nieuwe thee producten. Met thee kan immers zoveel meer!

Nederlands design

Al in onze beginjaren ontwikkelden wij onze eerste theeplank. Van steigerhout gemaakt en met ruimte voor 8 ronde blikjes losse thee. Een uniek product, er waren op dat moment nog niet veel manieren om losse thee te presenteren. De theeplank bleek een schot in de roos en sindsdien hebben wij al wel 20 verschillende theeplanken ontwikkeld. Verschillende soorten hout, verschillende designs en voor verschillende hoeveelheden theeblikjes. Allemaal Nederlands design, handgemaakt en van duurzame houtsoorten.

Ons cadeau assortiment is momenteel één van onze belangrijkste pijlers. Wij willen jullie laten zien dat thee een fantastisch cadeau is. Thee kan immers altijd, voor een zieke of een jarige, voor iemand die geslaagd is of voor Moederdag of Kerst. De vraag naar originele (brievenbus) cadeaus met thee blijft stijgen en wij zorgen er graag voor dat ons aanbod verrassend en vernieuwend blijft.

Stil zitten doen wij niet

In 2020 hebben wij tijdens de lockdown ook ons nieuwe merk Tea-rific opgericht, met dit merk hebben wij ook weer unieke producten ontwikkeld zoals thee likorettes en cadeauverpakkingen. De producten van Tea-rific zijn in onze webshop te vinden, maar inmiddels ook al bij meer dan 50 retailers door Nederland en België. Ook hebben we in 2022 chocoladebommen opgenomen in ons assortiment. Met deze ambachtelijke, handgemaakte bommen maak je in een mum van tijd een heerlijke en bijzondere warme chocolademelk. Eind 2022 zijn wij ook nog eens verhuisd met onze webshop naar een groter pand. Kortom, stil zitten doen wij niet!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, daarom verzenden wij jullie bestellingen zoveel mogelijk in 1 verpakking, in dozen die niet te groot zijn en gebruiken we gerecycled karton als bescherming en opvulling. Een deel van onze producten wordt ingepakt door medewerkers van een sociale werkplaats.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »