Catalogus

Losse thee presenteren

Bij Van Bruggen Thee hebben we eigentijdse creaties voor het presenteren van losse thee ontwikkeld, zoals theeplanken, theedragers en theetorens. Waarom? Omdat wij thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor jou en je gasten zou het schenken van thee een beleving moeten zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook! Niet alleen door een verfijnde selectie van heerlijke losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. 

Onze prachtige handgemaakte theeplanken, theedragers en theetorens misstaan in geen enkel huishouden. Presenteer je heerlijke losse thee aan je gasten en geniet samen van de belevenis van geur, kleur en smaak! 

Zelf je theeplank samenstellen

Onze theeplanken bevatten allemaal standaard een aantal theesoorten die wij voor je hebben geselecteerd. Wil jij je thee plank aanpassen naar jouw persoonlijke smaak dan kun je daar voor kiezen tegen een kleine meerprijs. Bij al onze losse thee melanges kun je tevens kiezen voor een gevuld theeblikje voor een theeplank.

Soorten theeplanken

Voor onze theeplanken maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. Beukenhout, eikenhout en steigerhout. Dit vermelden we altijd in de omschrijving van het product. Soms hebben we limited editions met een beperkte oplage. We hebben theeplanken met ronde blikjes, vierkante blikjes en met weckpotjes. Ook hebben we theedragers met ruimte voor maar liefst 18 blikjes thee. Kortom, keuze genoeg!

Theeplank als relatiegeschenk of theeplank in jouw winkel?

Een theeplank is een geweldig cadeau, ook voor relaties! Wil je meer weten over onze B2B-mogelijkheden zoals relatiegeschenken, kerstcadeaus of complete kerstpakketten neem dan contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze theeplanken te gebruiken in jouw winkel, horecazaak of theeschenkerij. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Theeplank voor de horeca

Heb jij een mooie horeca-zaak en wil je onze thee presenteren op een theeplank met je eigen logo? dat kan! Jouw logo kan op onze theeplanken worden gezet tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bestel jouw theepresentaties bij Van Bruggen Thee

Theeplanken kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteit. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij jouw pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee of accessoires? Neem dan contact met ons op.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »