Catalogus

Losse thee presenteren

Bij Van Bruggen Thee hebben we eigentijdse creaties voor het presenteren van losse thee ontwikkeld, zoals theeplanken, theedragers en theetorens. Waarom? Omdat wij thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor jou en je gasten zou het schenken van thee een beleving moeten zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook! Niet alleen door een verfijnde selectie van heerlijke losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. 

Onze prachtige handgemaakte theeplanken, theedragers en theetorens misstaan in geen enkel huishouden. Presenteer je heerlijke losse thee aan je gasten en geniet samen van de belevenis van geur, kleur en smaak! 

Soorten theeplanken

Voor onze theeplanken maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. Beukenhout, eikenhout en steigerhout. Dit vermelden we altijd in de omschrijving van het product. Soms hebben we limited editions met een beperkte oplage. We hebben theeplanken met ronde blikjes, vierkante blikjes en met weckpotjes. Ook hebben we theedragers met ruimte voor maar liefst 18 blikjes thee. Kortom, keuze genoeg!

Bestel jouw theepresentaties bij Van Bruggen Thee

Theeplanken kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteit. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij jouw pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee of accessoires? Neem dan contact met ons op.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »