Juf en meester cadeautje

Cadeautjes voor de juf of meester bestaan vaak uit iets lekkers met een zelfgemaakte knutsel, want iets persoonlijks toevoegen is natuurlijk altijd leuk! Van teveel chocolade of douchegel wordt niemand blij, maar een heerlijk thee cadeau kan natuurlijk al

Juf en meester cadeautje

Aan het einde van het jaar wordt vaak een cadeautje gegeven aan de juf of meester. Cadeautjes voor de juf of meester bestaan vaak uit iets lekkers met een zelfgemaakte knutsel, want iets persoonlijks toevoegen is natuurlijk altijd leuk! Van teveel chocolade of douchegel wordt niemand blij, maar een heerlijk thee cadeau kan natuurlijk altijd! Juf cadeautjes met thee hebben wij in vele verschillende varianten. Thee in een blikje of zakje of thee met chocolade in een brievenbus doosje. Zelf kan je hierbij nog een zelfgemaakte tekening toevoegen of een lieve tekst schrijven. Onze lekkernijen zijn (bijna) altijd vegan en glutenvrij, dus ook voor juffen of meesters met een allergie hebben wij leuke cadeaus! Heb je een juf die aan het diëten is? Dan is thee natuurlijk sowieso een top idee!

Juffendag en Meesterdag

Juffen- en meesterdag is bij veel scholen een jaarlijks terugkerende dag waarop de juffen en meesters een dagje in het zonnetje worden gezet. Deze dag is niet verplicht en er gelden ook geen vaste afspraken over. Het evenement is niet wettelijk vastgelegd en sommige scholen hebben geen juffen- en meesterdag in de agenda. Op juffendag wordt vaak een klein cadeautje gegeven door elke leerling zoals een thee cadeautje, of een gezamenlijk klassen cadeau waarbij alle leerlingen een bijdrage doen.

Dag van de leerkracht (internationaal)

Waar juffen- en meesterdag geen verplicht onderdeel is van de scholenagenda is de ‘dag van de leerkracht’ dit wel. Dit is een internationale feestdag (Teachers day) die wereldwijd wordt gevierd op 5 oktober. Deze dag wordt stilgestaan bij het belang van onderwijs, een grondrecht voor kinderen. Ook wordt in Nederland de ‘leraar van het jaar’ verkozen op de dag van de leerkracht. Op deze dag wordt er op sommige scholen een cadeau gegeven aan de leerkrachten door de scholenorganisatie, en soms ook door de leerlingen zelf. Voor scholenorganisaties bieden wij de mogelijkheid om relatiegeschenken met eigen tekst&logo te maken, zoals bijvoorbeeld een zakje thee met een kaart en een RVS theefilter.

Verjaardagscadeau voor de juf of meester

Op sommige scholen is het gebruikelijk om de juf of meester een cadeau te geven voor de verjaardagen. Natuurlijk vinden docenten een persoonlijk cadeau het allerleukst, een theeplank met de favoriete theesoorten van juf of meester is dan een mooi cadeau. Thee en chocolade zijn sowieso een goed cadeau natuurlijk

 

Geen cadeautje voor Juf of Meester maar op zoek naar een theepakket of thee cadeau? Bekijk alle theepakketten!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »