Originele relatiegeschenken met logo

Waarom een origineel relatiegeschenk van Van Bruggen Thee?

Een relatiegeschenk is een blijk van waardering of een cadeau om iemand te bedanken. Zeker in de huidige tijd waarin personeel niet voor het oprapen ligt en we zuinig zijn op medewerkers zijn relatiegeschenken rond feestdagen, jubilea of vakanties eerder norm dan uitzondering geworden. Daarnaast zijn relatiegeschenken perfect om je bedrijf onder de aandacht te laten houden. Een gebruiksvoorwerp met een logo blijft vaak nog maandenlang op een bureau of werkplek liggen. Onze producten lenen zich ontzettend goed als relatiegeschenk omdat deze te personaliseren zijn in kleuren die voor jou relevant zijn, een eigen logo kan worden toegevoegd en de inhoud van het pakket kunnen we samen met jou afstemmen. Een relatiegeschenk kan in grote oplage worden besteld maar ook voor alleen een klein team bestemd zijn.

   

Origineel relatiegeschenk

Het zoeken of bedenken van een origineel relatiegeschenk kan best lastig zijn. Een nutteloze gadget zoals een usb-stick kan echt niet meer. Duurzame en originele relatiegeschenken zijn juist veel meer in trek. Cadeaus die lang meegaan, goed gebruikt worden en die niet ergens in een lade of prullenbak belanden zijn helemaal trending. Maar hoe verras je nou je relaties op een unieke of originele manier?

Wij hebben wel een leuk relatiegeschenk idee! Waarom niet met een heerlijk cadeau? Onze losse thee is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en in blikjes, zakken of potten. De etiketten en stickers kunnen volledig gepersonaliseerd worden. 

Onze prachtige theeplanken zijn ook een geweldig relatiegeschenk. De theeplanken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en uitvoeringen en kunnen worden voorzien van jouw logo. Jouw relaties zullen genieten van onze heerlijke thee en de theeplank kan jarenlang in kantine, pantry of keuken blijven staan. De losse thee kan worden nabesteld via onze webshop.

Relatiegeschenken met logo

Een origineel relatiegeschenk met een logo is daarom een goed idee. Bij ons kun je jouw presentjes voorzien van eigen logo, een eigen boodschap en natuurlijk jouw huisstijl kleuren. Wij hebben een designer in huis maar we kunnen je gewenste producten ook door jouw eigen designers laten voorzien van stickers, kaartjes of sleeves. We leveren dan graag de afmetingen of andere specificaties voor je presentje met logo aan.

 

Leuke relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar het leukste relatiegeschenk? Denk dan eens aan een relatiegeschenk met thee en andere lekkernijen. De prachtige, heerlijke melanges zijn voor jong, oud, man, vrouw en iedereen geschikt en met jouw eigen logo en boodschap erop heb je een uniek en perfect relatiegeschenk voor jouw relaties. Een relatiegeschenk van plastic is tegenwoordig not-done. Een duurzaam relatiegeschenk begint de norm te worden. Onze producten zijn allemaal eerlijk geproduceerd en van eerlijke en duurzame materialen vervaardigd. Een product dat wordt gebruikt is natuurlijk helemaal perfect. Thee die heerlijk opgedronken wordt of lekkernijen die door het hele team of gezin kunnen worden opgegeten zijn daarom een leuk presentje.

Dag van de zorg cadeau

Op 12 mei vieren we jaarlijks in Nederland de 'dag van de zorg' ook wel de 'dag van de verpleging', voor alle zorgmedewerkers met de 'handen aan het bed'. Deze harde werkers staan dan in het zonnetje en het is gebruikelijk dat werkgevers rond 12 mei een presentje of cadeau hebben voor hun medewerkers. Natuurlijk denken wij graag met je mee als je een cadeau voor de dag van de zorg zoekt! Een heerlijke thee met een theefilter kan bijvoorbeeld al heel leuk zijn, maar ook een prachtige theeplank maken we natuurlijk graag met jouw eigen logo! Laat ons vooral weten wat je wensen zijn, dan maken we een leuk dag van de zorg cadeau op maat.

Dag van de leraar / leerkracht cadeau

Op 5 oktober wordt internationaal de 'dag van de leerkracht', ook wel de 'dag van de leraar' genoemd, gevierd. Dit is een internationale feestdag (Teachers day) die wereldwijd wordt gevierd. Deze dag wordt stilgestaan bij het belang van onderwijs, een grondrecht voor kinderen. Ook wordt in Nederland de ‘leraar van het jaar’ verkozen op de dag van de leerkracht. Op deze dag wordt er op sommige scholen een cadeau gegeven aan de leerkrachten door de scholenorganisatie, en soms ook door de leerlingen zelf. Voor scholenorganisaties bieden wij de mogelijkheid om relatiegeschenken met eigen tekst & logo te maken, zoals bijvoorbeeld een zakje thee met een kaart en een RVS theefilter.

Relatiegeschenken zomer

Relatiegeschenken worden vaak geassocieerd met Kerst, maar ook met Pasen, Zomervakanties of Sinterklaas worden tegenwoordig relatiegeschenken gegeven. Zomer relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld niet compleet zonder onze heerlijke ijsthee soorten. Eventueel met mooie glazen karaf of leuke glazen erbij! Voor elke feestdag of jubileum kunnen wij een leuk relatiegeschenk samenstellen. Dit doen we natuurlijk graag met jou in overleg. Neem vooral eens contact met ons op!

Bestel originele relatiegeschenken bij Van Bruggen Thee

Origineel relatiegeschenk kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteit. Al onze thee- en cadeauproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Heb je vragen of advies nodig over onze thee of cadeaus? Neem dan contact met ons op!

    

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »