Volgens een oud Chinees spreekwoord is water de ‘moeder van de thee’. Daar zit zeker wat in, want water vormt 99% van een kop thee. De kwaliteit van het water heeft een enorm effect op de smaak van thee. Om het beste uit uw losse thee te halen moet u schoon en geurloos water gebruiken dat op de juiste temperatuur is verwarmd. Lees hieronder meer over het beste theewater.
Een gerecht dat er erg spectaculair uitziet en vrij gemakkelijk te maken is. Middels een zoutkorst wordt de vis afgesloten en kunnen de sappen die vrijkomen bij de verhitting van de vis blijven circuleren in de zoutkost. Het is een bereidingstechniek die vaak wordt toegepast in mediterrane landen. De vis droogt hierdoor niet uit en krijgt, mede door de kruiden in de thee, extra smaak.
Geef lamschenkel een bijzonder accent mee door een bouillon te trekken van Cascara thee en hier en saus van te maken om de schenkel in te garen. Lees hier over dit fijne vleesgerecht
In London vind je de 'Portobello Road Market'. Een winkelstraat die bekend staat om zijn vintage boetiekjes en trendy markten, waar individuele ambachten en mode u verleiden. Het servies van 'Portobello by Inspire' is .....