In onze blogs over koffievariaties zal je opgevallen zijn dat we spraken over verschillende soorten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je melk de juiste textuur en schuimlaag heeft. Het bepaald voor een groot deel de smaak van de koffie alsmede hoe het drankje in de mond aanvoelt.
Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze derde blog over koffievariaties behandelen wij de bekende Americano, Espresso Macchiato & Espresso
Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze tweede blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Breve, Espresso con Panna & de alom bekende cappuccino.
Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze eerste blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Latte, Caffè Mocha & Flat White.