Nieuws en Weetjes van Van Bruggen Thee

Koffievariaties: Americano, Espresso Macchiato & Espresso

Koffievariaties: Americano, Espresso Macchiato & Espresso Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze derde blog over koffievariaties behandelen wij de bekende Americano, Espresso Macchiato & Espresso

Koffievariaties: Cappuccino, Caffè Breve & Espresso con Panna

Koffievariaties: Cappuccino, Caffè Breve & Espresso con Panna Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze tweede blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Breve, Espresso con Panna & de alom bekende cappuccino.

Koffievariaties: Caffè Latte, Caffè Mocha & Flat White

Koffievariaties: Caffè Latte, Caffè Mocha & Flat White Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze eerste blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Latte, Caffè Mocha & Flat White.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »