Ginkgo biloba blad thee

Het drinken van Ginkgo biloba thee is goed voor de bloedcirculatie in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat de zuurstof beter bij alle organen en ledematen kan komen en dat hart en bloedvaten gezond blijven.

€5,49
Op voorraad
Bekijk Product

Ginkgo biloba thee

Ginkgo biloba is een boom die ook wel bekend staat onder de namen Japanse notenboom of Japanse tempelboom. Het blad van de boom kan worden gedroogd en gebruikt voor thee. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt ginkgo blad al eeuwen gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. Het ondersteunt de bloedcirculatie in het hele lichaam, helpt hart en bloedvaten gezond te houden en is gunstig voor hersenfunctie en gemoedstoestand.

Waar is ginkgo biloba thee goed voor?

Zoals gezegd is het drinken van de thee goed voor de bloedcirculatie in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat de zuurstof beter bij alle organen en ledematen kan komen en dat hart en bloedvaten gezond blijven. Ook je hersenen hebben hier baat bij. Er zijn onderzoeken die bewijzen dat het drinken van ginkgo biloba thee ook libidoverhogend werkt, het is een zogeheten afrodisiacum. In de winter is het een heerlijke thee om te drinken, want door de verbeterde bloedcirculatie zal je het minder snel koud hebben. Ook bij duizeligheid, evenwichtsproblemen en een koud onderlichaam kun je deze thee goed gebruiken. Ook is het een sterke antioxidant die celveroudering tegengaat.

Ginkgo biloba thee zetten

Gebruik 1 doseerlepel voor 1 kop thee, watertemperatuur 100C en 10 minuten laten trekken.

De smaak van Ginkgo biloba thee

Ginkgo biloba blad thee smaakt licht hout- en nootachtig en heeft een subtiele licht zoete nasmaak. Veel mensen die van kruidenthee houden vinden deze thee erg lekker. Je kan de thee ook goed combineren met moringa, kamille, kurkuma of kardemom.

Bijwerkingen en contra-indicaties

Ginkgo biloba thee wordt afgeraden voor iedereen die zwanger is, borstvoeding geeft, jonger dan 18 jaar is, een vorm van epileptie hebben, kankerpatiënten of mensen die bloedverdunners gebruiken. Gebruik je andere medicatie overleg dan altijd eerst met jouw arts.

 

Let op, deze blog vervangt geen medisch advies. Neem bij twijfels of bij medicijngebruik altijd contact op met je arts voordat je kruidenthee gebruikt.

 

Bestel ginkgo biloba thee bij Van Bruggen Thee

Ginkgo biloba thee bestellen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteitsthee. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Theepakket kopen? We hebben een uitgebreid assortiment. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij het pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee? Neem dan contact met ons op.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »