Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze tweede blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Breve, Espresso con Panna & de alom bekende cappuccino.
De hele maatschappij lijkt bezig te zijn met hetgeen hij/zij binnenkrijgt. De term 'superfoods' is niet meer weg te slaan uit de supermarkt. Onze oma weet hier wel raad mee en belicht een drietal superfoods in deze blog. Superfoods en -vruchten die ook voorkomen in enkele melanges losse thee uit onze webshop.
Earl Grey van goede kwaliteit onderscheidt zich door reuk en smaak. Deze smaakt absoluut niet bitter en heeft tijdens het drinken iets vettigs. Door dit recept leer je het vet uit de thee te onttrekken. In ons lichaam heeft dit vet een positief effect. Het heeft een gezonde en reinigende werking en kan het opgeblazen gevoel na een maaltijd wegnemen.
Varkenshaas, een klassiek en bekend gerecht die iedere liefhebber van vlees eens op zijn of haar bordje heeft gehad. Meestal geserveerd met een champignonsaus maar wij doen het ditmaal anders, namelijk met een chutney van appel en Zwarte Chai thee. Lees hier het hele recept.
Op het gebied van koffie is de keuze tegenwoordig reuze. Bij het binnenstappen van een koffiebar zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij leggen je graag uit hoe bepaalde koffievariaties in elkaar zitten en hoe je deze gemakkelijk thuis kunt bereiden. In deze eerste blog over koffievariaties behandelen wij de Caffè Latte, Caffè Mocha & Flat White.