We gaan weer koken met thee. Vandaag zetten we een wortelsoepje op tafel met lindebloesem. Deze soepvariant is, naast erg lekker, ook nog eens gezond vanwege de heilzame werking van lindebloesem. Lees hier het hele recept.
Ditmaal maken we een voorgerecht met vis en Japanse groene thee (Japan Sencha). Heerlijk om uw diner mee te beginnen. Lees hieronder hoe we te werk zijn gegaan.
Speciaal voor de zomer zullen we enkele heerlijke cocktails met thee onthullen. De eerste cocktail is een mix van kamillethee, honing en bourbon (whiskey). Lees hier hoe je het maakt.
We hebben ditmaal een dessert gemaakt. Gebaseerd op een recept van Simone van den Berg van 'Simone's Kitchen'. Een zoete pannacotta waarin de smaak van onze groene thee 'China Sweet Osmanthus' goed naar voren komt. Lees verder hoe je ook zo'n heerlijk toetje op tafel zet.
Een heerlijk vleesgerecht. Wanneer je kiest voor een gebraad rosbief is een verse muntsaus met pepermuntthee een rijke aanvulling. Lees hieronder hoe je dit gerecht klaarmaakt.