Deze ijssoort is enorm lekker maar toch nauwelijks te verkrijgen in supermarkten en/of ijssalons. De eerste keer dat ik het proefde was ik meteen verkocht. Nu ben ik erachter gekomen hoe je het ijs thuis kunt maken en dat blijkt ook nog eens erg simpel te zijn. Je hebt slechts 4 ingrediënten nodig!
Steeds vaker wordt er thee bij de (warme) maaltijd geserveerd. Een mooie trend vinden wij en in deze blog lichtten we graag toe welke theesoort bij welk gerecht past.
In theehuis 'Bij van Bruggen' maken ze zelf teabread. De naam zegt het al, brood met thee. Het recept is afkomstig uit Groot-Brittannië waar het steevast gegeten werd bij de traditionele high tea. De 'English High Tea' is ontstaan in de 19e eeuw; de upper class ging 's avonds pas om 8 uur eten en namen dan als tussendoortje aan het eind van de middag een kop thee met allerlei lekkers erbij.
Eendenborst hebben we al eens eerder klaargemaakt maar dit is echt een wonderlijke combinatie. Bij het lezen van 'drop', 'wortel', 'hazelnoot' en 'thee' zal u misschien uw bedenkingen hebben maar tezamen vormen zij een heerlijk hoofdgerecht!
Er zitten ook heerlijke desserts in ons receptenarchief. We dacht u van deze mango crème brûlée met rooibosthee? Hieronder leest u het gehele recept.