Nieuws en Weetjes van Van Bruggen Thee

De geheimen van Chai

De geheimen van Chai Chai is onder meer het Pakistaanse, Indiase, Afghaanse, Iraanse en Turkse woord voor thee. In het Nederlands wordt het meestal gebruikt om een pittige Indiase kruidenthee (Masala Chai in het Indiaas) aan te duiden. Maar er is nog veel meer dat je moet weten over deze bijzondere theesoort, die meestal wordt gecombineerd met melk - Chai Latte dus

Het optimale water voor thee

Het optimale water voor thee Volgens een oud Chinees spreekwoord is water de ‘moeder van de thee’. Daar zit zeker wat in, want water vormt 99% van een kop thee. De kwaliteit van het water heeft een enorm effect op de smaak van thee. Om het beste uit uw losse thee te halen moet u schoon en geurloos water gebruiken dat op de juiste temperatuur is verwarmd. Lees hieronder meer over het beste theewater.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »