Koken met thee: Zalm

Koken met thee: Zalm

De typische rooksmaak van Lapsang Souchong combineert mooi met een vettige zalm. Wanneer je de thee als kruid gebruikt geeft het de zalm een lichte rooksmaak. Lees hier verder....

De typische rooksmaak van Lapsang Souchong combineert mooi met een vettige zalm. Wanneer je de thee als kruid gebruikt geeft het de zalm een lichte rooksmaak. 
 
Gebruik een grillpan en laat deze goed heet worden. Bestrijk ondertussen de zalmmoten licht met olijfolie en breng deze op smaak met peper. Vervolgens paneer je de zalm met de theeblaadjes en schroei je de zalm aan beide kanten dicht.
 
Eet smakelijk! 

Bron: Koken met thee - Frank van der Zande 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »