moeder en kind | losse kruidenthee | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Moeder & Kind - Kruidenthee


Thee speciaal afgestemd op moeders die borstvoeding geven. Onze kruidenthee Moeder & Kind is kruiden melange met anijs, venkel, dille, karwijzaad, boksdoorn, zoethout en mosterdzaad. Speciaal afgestemd op de behoefte van jonge moeders.

€3,09
Merk: Van Bruggen Thee
Artikelnummer: 5795

Speciale kruidenthee voor moeders (en kind)

Tijdens de zwangerschap wordt er vaak al heel specifiek omgegaan met de voeding van de vrouw maar ook als u het kindje op de wereld hebt gezet is het belangrijk om aandachtig te kijken naar uw voeding. Wanneer het kindje namelijk moedermelk tot zich neemt, neemt de kleine ook voedingstoffen over van de moeder. Van enkele voedingstoffen is het bekend dat het een positief effect heeft op de gezondheid van uw baby.

Venkel is bijvoorbeeld een ingrediënt in deze kruidenthee 'Moeder en Kind'. Venkel bevat oliën die helpen tegen (buik)krampen en een opgeblazen gevoel. Daarnaast ondersteunt het ook de slijmvorming. Ook in anijs is zo'n kruid die u terugvindt in onze 'Moeder en Kind' kruidenthee. Anijs bevat ook dergelijke essentiële oliën.

De kruidenthee 'Moeder en Kind' kan tevens productieverhogend werken op de melkproductie van de vrouw. De thee heeft een milde, licht zoete , anijs-venkel smaak.

Onze kruidenthee 'Moeder en Kind' bevat de volgende ingrediënten: Venkel, dille, anijs, bokshoorn, karwijzaad, zoethout en mosterdzaad.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel (2 gram), water temp. 90-95°C, 7-9 minuten laten trekken.

100 gram
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »