Theeplank van Steigerhout | 8 potjes losse thee | www.vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Theeplank

Theeplank Steigerhout (T)


Een mooie plank vol heerlijke losse thee! Het perfecte theeconcept. Maak een ongekende indruk met onze originele theeplank vol losse thee van Van Bruggen thee. Maak een beleving van uw theemoment met de unieke theeplanken van Van Bruggen Thee!

€39,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
Levertijd: 1-3 werkdagen

Originele theeplank van steigerhout vol losse thee
Bij Van Bruggen Thee hebben ze deze eigentijdse theeplank ontwikkeld om uw losse thee mee te presenteren. Waarom? Omdat ze losse thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor u en uw gasten zou het een beleving moet zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook. Niet alleen door een verfijnde selectie van losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. In stijl op deze handgemaakte theeplank van steigerhout.

De theeplank wordt geleverd inclusief 8 stijlvolle potjes gevuld met heerlijke losse thee die u zelf mag uitkiezen, 1 doseerlepel en een theekaart met relevante informatie. U stelt uw theeplank helemaal zelf samen. Kies in het menu hierboven de 8 melanges losse thee die u wenst!

Standaard wordt de theeplank geleverd op deze steigerhouten plank. Inmiddels hebben we ons assortiment ook uitgebreid met verschillende andere varianten. Bekijk ze allemaal in onze webshop.

 

Let op: Dit is een handgemaakt product vervaardigd uit steigerhout. Hierdoor kan het voorkomen dat de plank lichte oneffenheden bevat. Daarbij is het een natuurproduct en kan het houtwerk gaan werken. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan en/of kan de plank iets krom trekken.

 

Prijs per stuk

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »