Zwarte thee Irish Breakfast van Van Bruggen thee, - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Irish Breakfast - Losse zwarte thee


Een bijzonder sterke zwarte thee met een Assam als basis. Heerlijk bij het opstaan, voor een goed begin van de dag. Bestel zwarte thee 'Irish Breakfast' hier online.

€4,99
Merk: Van Bruggen Thee
Artikelnummer: R41803
Levertijd: 1-3 werkdagen

Een bijzonder sterke ontbijtthee

Heerlijk bij het opstaan. Een bijzonder sterke thee, zeer harmonisch evenwicht met een klein deel van CTC gebroken thee. CTC staat voor 'Crush', 'Tear' en 'Curl', dit is een typische methode van thee produceren die zich kenmerkt door een sterke smaak.

 

Net als de Schotse, heeft ook de Ierse ontbijtthee een sterke Assam als basis. Hierdoor heeft de thee een robuuste, moutige smaak en roodachtige kleur. De thee is sterker dan de Engelse variant maar minder sterk dan de Schotse. Ook de Ieren drinken de thee vaak met melk en suiker. In Ierland wordt deze thee echter de gehele dag door gedronken waardoor het niet echt als een 'ontbijtthee' wordt beschouwd. De meesten drinken zo'n 4-6 kopjes per dag. Het geeft de Ieren energie wanneer ze dat nodig hebben. Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, water temperatuur 95C, 2-3 minuten laten trekken

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »