Reiki | Kruidenthee | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Reikithee - Kruidenthee


Heerlijke heilzame losse thee. Deze kruidenthee brengt je lichaam, ziel en geest in harmonie zoals Reiki dat ook doet. Heerlijke losse kruidenthee! Koop meer varianten losse kruidenthee in onze webshop.

€4,99
Merk: Van Bruggen Thee

Heilzame kruidenthee geinspireerd door Reiki

Een heerlijke heilzame kruidenthee. Reiki komt van de Japanse woorden Rei (kosmos) en Ki (levensenergie) en heeft als doel om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen en daarbij kan deze thee u helpen. 

Losse kruidenthee Reiki bevat de volgende ingrediënten: Rozijnen, mango, mandarijn- en appelstukjes, citroengras, hibiscus, sinaasappel, wortel rozenknopjes, korenbloem, malva en saffloerolie.

Zetadvies; 1 kop, 1 doseerlepel (2 gram), water opschenken (95°C), 5-10 minuten laten trekken.

Inhoud: 100 gram 

Kruidenthee wordt niet gemaakt van bladeren van de theestruik maar van talloze kruiden zoals brandnetel, rooibos, kamille en munt. Losse kruidenthee bevat dan ook geen cafeïne, en is daarmee een goed alternatief voor mensen die willen genieten van een lekker kopje thee zonder deze 'boost' van cafeïne. Bovendien bevat losse kruidenthee geen looizuur en wordt het net als losse groene thee vaak gedronken vanwege de heilzame eigenschappen op onze gezondheid. 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »