China Pu-Erh | zwarte thee | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

China Pu-Erh - Zwarte thee


Klassieke Chinese thee die bekend staat om zijn gezonde eigenschappen. Pu-Erh thee zit vol antioxidanten en bevordert de stofwisseling. Zo helpt de Pu-Erh thee bij het afvallen en een gezonde levensstijl. Koop deze Pu-Erh hier online in onze webshop

€4,29
Merk: Van Bruggen Thee
Artikelnummer: 373

Klassieke Chinese Pu-Erh vol antioxidanten

Pu-Erh thee komt oorspronkelijk uit de gebieden rondom de stad Pu'er in de provicie Yunnan. Hier wordt deze gezonde thee al ruim 1700 jaar vervaardigd.

Het bijzondere van Pu-Erh thee is dat het zowel van de standaard theestruik (Camelia Sinensis) als de onderstruik (Qingmao) wordt gewonnen. Laatsgenoemde is één van de oudste vormen onder de theeplanten. Pu-Erh bladeren worden verwerkt tot zowel groene als zwarte thee.

Onze China Pu-Erh is een losse zwarte thee. Deze China Pu-Erh heeft een aardse smaak en wordt ook wel rode thee genoemd vanwege de rode kleuring van de thee. Daarnaast staat Pu-Erh thee uit China bekend om zijn positieve en gezonde eigenschappen. De thee is rijk aan antioxidanten en helpt bij het afvallen. Het drinken Pu-Erh thee stimuleert je spijsvertering en bevordert je darmwerking. Hierdoor werkt de thee afslankend.

Ingrediënten: Pu-Erh

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel (2 gram), water opschenken (95°), 3-5 minuten laten trekken.

100 gram 


Naast deze China Pu-Erh hebben we nog een andere Pu-Erh in ons assortiment. Zie hieronder de Orange Pu-Erh en meer losse zwarte van Van Bruggen Thee:
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »