Onze beste losse thee handig verpakt in theezakjes

Speciaal voor iedereen die gemak zo af en toe fijn vindt heeft Tea-Rific onze populairste thee in piramidezakjes verpakt! Daarnaast hebben we TeaCultures theezakjes in ons assortiment.

€9,95
Op voorraad
Bekijk Product

Thee in zakjes verpakt

Onze losse thee is van ongekende kwaliteit en dat weten onze klanten maar al te goed. Maar soms krijgen we de vraag of we geen thee in zakjes verpakt hebben. Dat hebben we gelukkig wel. We begrijpen dat gemak soms ook heel fijn is. Thee in portiezakjes neem je eenvoudig mee naar het werk, in de trein of auto of mee op vakantie. We hebben voorverpakte thee van het merk TeaCultures en van Santheé. 

De piramidevormige zakjes van Tea-Rific bevatten onze populairste theesmaken! Door de piramidevorm krijgt de thee voldoende ruimte om smaak af te geven. De kwaliteit van jouw favoriete thee dus, met het gemak van een theezakje!               

Tea Cultures levert een heerlijke originele thee. Een uitgebalanceerd assortiment van verschillende smaken in een trendy verpakking. Tea Cultures is voor iedereen die een momentje voor zichzelf pakt om even onbezorgd te kunnen genieten. Er zitten namelijk alleen natuurlijke ingrediënten in: echte stukjes fruit, kruiden en de beste soorten thee met de hand geplukt op de hooggelegen ‘Fairground’ plantages, onder andere in Sri Lanka.                                                          


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »