Thee beertjes voor in de thee

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Thee beertjes! Van deze heerlijke beertjes kun je op twee verschillende manieren genieten. Je eet ze als een heerlijk snoepje op of je gooit (niet te hard) een beertje of twee in een glas en schenkt er heet water ov

Thee beertjes

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Thee beertjes! Van deze heerlijke beertjes kun je op twee verschillende manieren genieten. Je eet ze als een heerlijk snoepje op of je gooit (niet te hard) een beertje of twee in een glas en schenkt er heet water over. De thee beren lossen dan op en er ontstaat een heerlijke zoete vruchtenthee. Afhankelijk van je smaakvoorkeur kan je één of twee thee beren gebruiken voor je drankje. Ook kan je een thee beertje toevoegen aan een kop van je eigen favoriete thee, als een zoete toevoeging. Verslavend lekker!

We hebben verschillende smaken thee beertjes in ons assortiment opgenomen: Mango, Aardbei, Appel en Rood fruit

Beren Kinderfeestje

De thee beertjes zijn ontzettend leuk bij een kinderfeestje, maak er bijvoorbeeld een toverdrankje van en laat de drank afkoelen tot limonade. Of gebruik de theeberen bij een (kinder-)high tea. 

Thee beren traktatie

Op zoek naar een beren traktatie? Wat dacht je van onze heerlijke thee beertjes! Maak een leuke beren traktatie met een kaartje met bijvoorbeeld 'Ik vond het BERE-gezellig', 'Ik ben BERE-trots op jou', 'Je hebt het BERE-goed gedaan' of 'BERE-geluk!' en onze lekkere thee beren heb je een superleuk klein cadeautje. Leuk voor juf of meester, of als traktatie op een verjaardag of als kleinigheidje voor een vriend of vriendin.

Thee beertjes online bestellen

Thee beertjes of beren traktatie kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteitsthee. We hebben een uitgebreid assortiment. Wij hebben zelfs losse thee adventskalenders in ons assortiment! Bestel je vandaag? Dan verzenden wij het pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een kinderthee zonder suiker? Bekijk ze hier!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »