Cascara | Thee van de koffiebes | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...

Cascara thee - de natuurlijke kick!


Heerlijke fruitige dorstlesser! Speciale thee van de koffiebes koop je hier online. Cascara thee zit vol energie en cafeïne en dat maakt deze cascara thee een krachtige thee! Bestel kwalitatieve Cascara van Van Bruggen Thee hier online in onze websho...

€3,49

Krachtige cascara thee vol energie
Deze heerlijke frisse fruitige dorstlessende thee gemaakt van het rode gedroogde vruchtvlees van de koffiebes zit ook vol energie vanwege de cafeïne in de schil van de bes.

Cascara is de huid van de koffiebes. Wanneer de koffiebes gewassen verwerkt wordt, is het velletje moeilijk om op te slaan. Meestal wordt een deel gebruikt als compost van de boerderij. In de Arabische staten en Afrika wordt de huid van de bessen gebruikt om een krachtige thee van te maken.

In feite was het maken van een thee van de gedroogde vruchten ‘cascaras’ eerder gemeengoed dan dat bekend was hoe je koffie kon zetten. En zelfs nu is de prijs van een kop Qishr hoger dan de prijs van koffie op een Arabische markt. Cascara is de naam die wordt gebruikt in Midden-Amerika voor deze vruchtenvelletjes, en een perfecte naam voor de thee! Als je van gemengde fruit-  en kruidenthee houdt, vooral van die met vruchten smaken zoals hibiscus, rozenbottels, tamarinde, sinaasappelschil, mango, appel, zul je cascara ook lekker vinden.

Ook heerlijk als Ice thee in combinatie bijvoorbeeld met rozenbottel, sinaasappel of andere vruchten theeën.

Zetadvies: 6/8 gram per kop, water temperatuur: 90°C, 3-5min laten trekken. 

Inhoud: 100 gram 


Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »