Theeplank van beukenhout met losse thee van Van Bruggen Thee - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Theeplank

Beukenhouten Theeplank


Mooie beukenhouten theeplank vol heerlijke losse thee! Het perfecte theeconcept. Met deze unieke theeplank van beukenhout steelt u zeker de show met uw losse thee in uw eigen omgeving. Bestel deze prachtige theeplank hier online in onze webshop.

€39,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Beukenhouten theeplank inclusief heerlijke losse thee
Bij Van Bruggen Thee hebben ze deze eigentijdse theeplank ontwikkeld. Waarom? Omdat ze losse thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor u en uw gasten zou het een beleving moet zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook. Niet alleen door een verfijnde selectie van losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. In stijl op deze handgemaakte theeplank.

De theeplank wordt geleverd inclusief 8 stijlvolle potjes gevuld met heerlijke losse thee die u zelf mag uitkiezen, 1 doseerlepel en een theekaart met relevante informatie. U stelt uw theeplank van beukenhout helemaal zelf samen. Kies in het menu hierboven de 8 melanges losse thee die u wenst.

 

  • Afmeting: 30 x 18 x 6,5 cm (bxdxh)
  • Inclusief RVS theelepel en theekaart
  • Voorzien van gravering 'Van Bruggen Thee'De plank is ook verkrijgbaar in een steigerhouten uitvoeringen. Zie de gerelateerde items hieronder voor meer informatie, ook voor de theedragers, theetorens en de theeschijven.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »