Steigerhouten theeplank met 8 ronde blikjes - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Thee

Theeplank - Ronde potjes - Steigerhout


Acht dichte, ronde potjes op een steigerhouten theeplank. Een theeplank die erg vrolijk voor de dag komt. De acht melanges losse thee kiest u natuurlijk weer zelf uit. Bestel deze steigerhouten plank exclusief op www.vanbruggenthee.nl

€39,50
Merk: Van Bruggen Thee
Levertijd: 1-3 werkdagen

Plank met 8 dichte potjes

Een nieuwe variatie op onze bekende theeplank. Ditmaal met acht ronde potjes, gevuld met heerlijke melanges losse thee. De potjes hebben een dichte deksel waardoor de thee wordt beschermd tegen (zon)licht. Door het steigerhout is deze plank helemaal van deze tijd.

Wij leveren de theeplank met een theelepel en een theekaart. Uiteraard zijn de 8 stijlvolle potjes gevuld met de heerlijke losse thee van Van Bruggen Thee. Welke melanges dit zijn bepaald u helemaal zelf middels het keuzemenu hierboven.  

Afmeting: 28 x 19 x 2,8 cm (bxdxh)
Inclusief RVS theelepel en theekaart
Voorzien van brandmerk 'Van Bruggen Thee'

 

Let op: Dit is een handgemaakt product vervaardigd uit steigerhout. Hierdoor kan het voorkomen dat de plank lichte oneffenheden bevat. Daarbij is het een natuurproduct en kan het houtwerk gaan werken. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan en/of kan de plank iets krom trekken.


Prijs per stuk 

Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »