pau d'arco lapacho thee

€4,99
Op voorraad
1-3 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode J21583
Informatie

Pau d'Arco Stoelgang thee

Pau d'Arco wordt al eeuwenlang ingezet bij diverse gezondheidsproblemen. Pau d'Arco wordt ook wel lapacho genoemd. Het komt oorspronkelijk uit Zuid Amerika. 

Eén van de meest gebruikte toepassingen van pau d'arco is om pijn te bestrijden. Zeker bij pijn door reuma of artrose. Het zal de ontstekingen verminderen en ook de pijn die gepaard gaat met ontstekingen doen verminderen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat de pijn wordt gestild doordat pau d'arco thee drinken een effect heeft op de zenuwcellen. De pijnsignalen die worden doorgestuurd de hersenen worden gestoord waardoor je minder pijn ervaart. 

Stoelgang thee

Pau d'arco heeft een ontgiftend effect op het lichaam. Het kan helpen om zware metalen zoals kwik uit het lichaam te verdrijven. Ook andere gifstoffen die we innemen zoals pesticiden via fruit en groente kun je met pau d'arco thee uit je lichaam verdrijven.

De manier waarop pau d’arco inwerkt op het lichaam is door zijn laxerende werking. Het stimuleert de ontlasting en overtollige vetten en gifstoffen verlaten via je darmen het lichaam. Bij stoelgangproblemen is pau d'arco dan ook een heel goede keuze. Gebruik het niet te vaak om luie darmen tegen te gaan.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 95°C,  4-10 minuten laten trekken.

 

Bekijk alle stoelgang thee hier

Let op, deze blog vervangt geen medisch advies. Neem bij twijfels of bij medicijngebruik altijd contact op met je arts voordat je kruidenthee gebruikt.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »