Ayurvedische kruidenthee cadeaubox

€19,95 €22,95
Niet op voorraad
10-14 werkdagen
Gerelateerde producten
Informatie

Ayurvedisch cadeaubox

Volgens de Ayurvedische leer bestaat het lichaam niet los van onze geest, intelligentie, ziel en de natuur. De Ayurvedische leer kent een holistische benadering waarbij wordt gestreefd naar balans in de drie Dosha’s (Vata, Pitta en Kapha) met als gevolg dat het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam zo optimaal mogelijk kan functioneren.

Ayurvedische thee

Thee speelt een belangrijke rol in de Ayurvedische natuurgeneeskunde. Ayurvedische thee wordt universeel beschouwd als genezend en reinigend voor lichaam en geest. Ayurvedische thee kan zowel een kalmerende en stimulerende werking hebben als zorgen voor innerlijke balans, rust en evenwicht.

In dit pakket vind je 4 supergezonde ayurvedische kruidentheesoorten met hoogwaardige ingrediënten voor het ondersteunen van jouw lichaam. 

Ayurvedisch theepakket online bestellen

Ayurvedisch theepakket kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteitsthee. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Theepakket kopen? We hebben een uitgebreid assortiment. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij het pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee? Neem dan contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »