Herfstplank - Unieke theeplank van beukenhout - van Bruggen Thee
Van Bruggen Theeplank

Herfstplank (T4 - Beukenhout)


Kunstenares Madeleine Schineis heeft voor ons wederom een paar prachtige blikken geschilderd geheel in de stijl van de hersft. Serveer uw losse thee geheel in een stijl die past bij de tijd van het jaar met deze prachtige theeplank van beukenhout.

€47,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
Levertijd: 1-3 werkdagen

Speciaal ontwerp voor de herfst

Dankzij het gure herfstweer buiten, smaakt het verwarmende kopje thee binnen net wat beter. Maak deze theebeleving nu nog groter met deze speciale theeplank van beukenhout. Kunstenares Madeleine Schineis heeft voor ons wederom een paar prachtige blikken geschilderd geheel in de stijl van de herfst. Serveer uw losse thee geheel in een stijl die past bij de tijd van het jaar met deze prachtige theeplank van beukenhout. De plank wordt geleverd met blikken vol losse thee die u zelf uitkiest. Daarnaast leveren wij er ook een theekaart bij met relevante informatie.

Madeleine Schineis ontwierp reeds ruim twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

Inhoud: ± 100 gram losse thee per theeblik
Inclusief theekaart 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Van Bruggen Thee Madeleine T4 Beukenhout

Madeleine T4 Beukenhout

€47,50 €44,95
Van Bruggen Thee Kerstblik

Kerstblik

€8,50
Van Bruggen Thee Kerstpakket II

Kerstpakket II

€12,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »