Theeplank met Japanse theeblikken Petrol

€34,95
Niet op voorraad
10-14 werkdagen
Artikelcode B3EV
Informatie

Theeplank beukenhout voor losse thee

Deze prachtige beukenhouten theeplank heeft ruimte voor 3 theesoorten in Japanse blikken en 1 doseerlepel. Strak vormgegeven en van een prachtige kwaliteit. Presenteer jouw losse thee stijlvol met een theeplank van Van Bruggen Thee! 

De theeplank bevat standaard 1 groene of witte theesoort, 1 zwarte theesoort en 1 rooibosthee. We houden hierbij rekening met het seizoen en zorgen voor een leuke afwisseling van smaken!

Wil je de theeplank liever zelf samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Tegen een kleine meerpijs kun je kiezen uit 32 theesoorten. Selecteer de smaken in het keuzemenu. Wil je kiezen uit ál onze theesoorten, bestel dan een lege theeplank en selecteer bij je gewenste theesoorten de variant ‘theeplankblikje voor theeplank’.

Theeplanken van Van Bruggen Thee

Bij Van Bruggen Thee hebben we eigentijdse creaties voor het presenteren van losse thee ontwikkeld, zoals theeplanken en theedragers. Waarom? Omdat wij thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor jou en je gasten zou het schenken van thee een beleving moeten zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook! Niet alleen door een verfijnde selectie van heerlijke losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. 

Onze prachtige handgemaakte theeplanken, theedragers en theetorens misstaan in geen enkel huishouden. Presenteer je heerlijke losse thee aan je gasten en geniet samen van de belevenis van geur, kleur en smaak! 

Theeplank als relatiegeschenk of theeplank in jouw winkel?

Een theeplank is een geweldig cadeau, ook voor relaties! Wil je meer weten over onze B2B-mogelijkheden zoals relatiegeschenken, kerstcadeaus of complete kerstpakketten neem dan contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze theeplanken te gebruiken in jouw winkel, horecazaak of theeschenkerij. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

  • Inclusief RVS theelepel en theekaart
  • Voorzien van gravering 'Van Bruggen Thee'
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »