Kruidenthee voor einde van de zwangerschap en bevalling

€13,95
Op voorraad
1-3 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Kruidenthee pakket 'Bevalling'

Voor tijdens de laatste weken van je zwangerschap, je bevalling en de weken daarna!

Kruiden zoals frambozenblad en vrouwenmantel staan bekend om hun werking op de baarmoeder. Aan het einde van de zwangerschap, tijdens en na de bevalling kunnen deze kruiden je helpen!

In dit pakket vind je 3 kruidentheeën, namelijk frambozenbladthee, vrouwenmantelthee en nog één kruid extra wat je kan kiezen. Waarom juist deze kruiden?

Vrouwenmantelthee tijdens de zwangerschap

Er wordt beweerd dat vrouwenmantelthee stimulerend werkt op de baarmoeder. Zo zou je een bevalling kunnen opwekken, krachtigere weeën kunnen krijgen en zou de baarmoeder vlotter herstellen naar het normale volume. Vrouwenmantelthee werkt samentrekkend, daarom raden wij het gebruik dan ook zeker af voor zwangere vrouwen die nog niet vlak bij hun uitgerekende datum zijn. Ook in de kraamweek is vrouwenmantelthee aan te raden. Drink niet meer dan 3 koppen vrouwenmantelthee per dag, vanaf 37 weken zwangerschap.

Lees alles over vrouwenmantelthee hier.

Frambozenbladthee tijdens de zwangerschap

Frambozenblad thee wordt afgeraden tijdens de eerste 37 weken van de zwangerschap. De invloed van frambozenblad op de baarmoeder kan te stimulerend zijn in zeldzame gevallen en daardoor een vroeggeboorte veroorzaken. Drink vanaf 37 weken 1-3 koppen van deze thee per dag. Zoals bij alle kruidentheeën is het verstandig om niet te veel van 1 soort te drinken. In je kraambed is het goed om 3 koppen per dag te drinken. De thee helpt je lichaam herstellen en stimuleert de borstvoeding. Frambozenbladthee wordt al honderden jaren gedronken door zwangeren en pas bevallen vrouwen. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan waaruit blijkt dat het veilig kan worden gedronken na 37 weken zwangerschap. Er is zelfs bewijs dat zwangeren die in hun laatste paar weken van de zwangerschap frambozenblad dronken gemiddeld genomen minder bloedverlies hadden, minder complicaties hadden en een kortere bevalling.

Lees alles over frambozenbladthee hier.

 

Naast deze twee kruiden kun je nog één kruid kiezen naar eigen smaak. Deze kruiden zijn de gehele zwangerschap veilig te drinken:

  • Griekse bergthee
  • Kamillethee
  • Brandnetel
  • Lindebloesem

Drink ongeacht de kruidenthee niet meer dan 3 koppen van dezelfde thee per dag.

Raadpleeg bij twijfel je verloskundige of arts.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »