High-Tea Roulette theeplank 100cm

Merk: Tea-Rific
|
€109,95
Niet op voorraad
10-14 werkdagen
Artikelcode B8TRHi100
Informatie

High Tea theeplank Roulette

Presenteer je high-tea, ontbijt of lunch op een speciale roulette plank. De handgemaakte houten plank is gemakkelijk op te tillen doordat er lederen banden aan de zijkant zijn gemaakt. Staat je favoriete thee aan de andere kant van de tafel? Draai de roulette en de thee staat voor je neus!

Wij noemen het een High Tea plank maar je kan de plank natuurlijk ook voor een ontbijt of lunch gebruiken. Er is voldoende ruimte om voor ten minste 2 personen een prachtig aangeklede plank te maken. Serveer je losse thee, je koekjes, cakejes op deze prachtige plank en geniet van een prachtig gedekte tafel.

Deze High Tea plank is 100 cm lang. We hebben ook een kleinere variant van 70 cm lang.

 

De theeplank bevat standaard 2 zwarte theesoorten, 2 kruiden- of vruchtentheesoorten, 2 rooibos theesoorten en 2 groene- en/of witte theesoorten. Wij zorgen voor een leuke afwisseling van smaken!

Wil je de theeplank liever zelf samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Tegen een kleine meerpijs kun je kiezen uit 32 theesoorten. Selecteer de smaken in het keuzemenu.

Theeplanken van Van Bruggen Thee

Bij Van Bruggen Thee hebben we eigentijdse creaties voor het presenteren van losse thee ontwikkeld, zoals theeplanken, theedragers en theeroulette. Waarom? Omdat wij thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor jou en je gasten zou het schenken van thee een beleving moeten zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook! Niet alleen door een verfijnde selectie van heerlijke losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. 

Onze prachtige handgemaakte theeplanken, theedragers en theeroulettes misstaan in geen enkel huishouden. Presenteer je heerlijke losse thee aan je gasten en geniet samen van de belevenis van geur, kleur en smaak! 

Theeplank als relatiegeschenk of theeplank in jouw winkel?

Een theeplank is een geweldig cadeau, ook voor relaties! Wil je meer weten over onze B2B-mogelijkheden zoals relatiegeschenken, kerstcadeaus of complete kerstpakketten neem dan contact met ons op. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze theeplanken te gebruiken in jouw winkel, horecazaak of theeschenkerij. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

 

 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »