Vondelspeculaas met cranberry en sinaasappel - 500 gram - van Bruggen Thee
Vondelkoeken

Vondel met cranberry en sinaasappel - 250 gram


Nieuw! Overheerlijk, zacht speculaas met cranberry en sinaasappel. Gemaakt met louter eerlijke producten en zonder E-nummers. Na bestelling vers voor u gebakken en nu dus ook verkrijgbaar via onze webshop!

€3,95
Merk: Vondelkoeken
Levertijd: 3-5 werkdagen

Ambachtelijk speculaas met cranberry en sinaasappel

Vondelspeculaas is hét adres voor overheerlijke zachte speculaas met een unieke smaak. Afkomstig van een ervaren speculaasbakker met een enorme passie voor deze typische Nederlandse koek. Vondelkoeken vindt zijn oorsprong in Deventer. Bakkerij Frans Ruhof vestigde zich hier in de jaren ’70, aan de Joost van den Vondellaan. Hier werd deze lekkernij met de naam Vondelspeculaas in de jaren ’70 weer nieuw leven in geroepen, volgens geheim familierecept ambachtelijk ontwikkeld en gebakken. Het recept is al die tijd bewaard gebleven, waardoor we jou deze smakelijke en tongstrelende allerlekkerste speculaas jaren later nog steeds met trots presenteren.

 

En ook vandaag de dag nog gebruiken wij dezelfde ingrediënten op dezelfde ambachtelijke manier van vroeger en worden er geen E-nummers gebruikt.

 

Nadat een bestelling is geplaatst wordt deze pas gebakken. Zo krijgt u vers gebakken speculaas in huis, maar vanwege het bakproces moet u rekening houden met een dag extra levertijd. 

 

Inhoud: 250 gram

 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »