Theeplank Biologisch Steigerhout | 8 potjes | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Theeplank

Theeplank Steigerhout Biologisch


Theeplank met biologische losse thee. Het perfecte theeconcept. Zorg voor een ongekende presentatie van uw biologische thee met deze steigerhouten theeplank met allerlei biologische theemelanges van Van Bruggen Thee.

€39,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
SKU: BIO
Levertijd: 1-3 werkdagen

Theeplank van steigerhout met heerlijke biologische thee
Bij Van Bruggen Thee hebben we deze eigentijdse theeplank ontwikkeld. Waarom? Omdat we thee een prachtproduct vinden. Een product dat aandacht verdient. Voor u en uw gasten zou het een beleving moet zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook. Niet alleen door een verfijnde selectie van biologische thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. In stijl op deze handgemaakte theeplank.

De theeplank wordt geleverd inclusief 8 stijlvolle potjes gevuld met heerlijke biologische thee, 1 doseerlepel en een theekaart met relevante informatie. Tegen een zeer interessante meerprijs kunt u er een mooi vormgegeven theeglas (deze kan afwijken van de afbeelding) en RVS theefilter bij krijgen. Maak daarvoor boven uw keuze.

De theeplank bevat de volgende smaaksensaties:
- Earl Grey Premium (zwarte thee)
- Ceylon BOP1 (zwarte thee)
- China Gunpowder (groene thee)
- China Sencha (groene thee)
- Rooibos naturel (rooibos thee)
- Honeybush (rooibos thee)
- Ayurvedische thee (kruiden thee)
- China White Pearls (witte thee) 

Standaard wordt de theeplank geleverd met een steigerhouten plank. Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid met meerder uitvoeringen van de theeplank. Bekijk ze allemaal in onze webshop.

 

Let op: Dit is een handgemaakt product vervaardigd uit steigerhout. Hierdoor kan het voorkomen dat de plank lichte oneffenheden bevat. Daarbij is het een natuurproduct en kan het houtwerk gaan werken. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan en/of kan de plank iets krom trekken.

 

Prijs per stuk

Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »