Steigerhouten theeplank met 8 unieke blikjes losse thee - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Theeplank

Madeleine T8 Steigerhout


Theeplank van steigerhout inclusief 8 theeblikken met unieke, handgetekende wikkels van kunstenares Madeleine Schineis. Stel je eigen, unieke theeplank samen met losse thee. Het is eenvoudig. Onze theeplanken en theeschijven zijn ook erg geschikt als...

€39,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
Levertijd: 1-3 werkdagen

Stel je eigen theeplank samen

Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

 

Let op: Dit is een handgemaakt product vervaardigd uit steigerhout. Hierdoor kan het voorkomen dat de plank lichte oneffenheden bevat. Daarbij is het een natuurproduct en kan het houtwerk gaan werken. Hierdoor kunnen scheurtjes ontstaan en/of kan de plank iets krom trekken.


Inhoud: ± 25 gram per theeblikje.

 

Prijs per stuk

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Van Bruggen Thee Madeleine T4 Beukenhout

Madeleine T4 Beukenhout

€39,50 €32,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »