Theeschijf van beukenhout met 10 verschillende smaken losse thee - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Theeschijf T9


Onze nieuwe theeschijf van beukenhout met 9 theebusjes die je zelf kunt samenstellen. Het samenstellen van uw eigen theeplank is erg gemakkelijk. Onze theeplanken en theeschijven zijn ook erg geschikt als cadeau of geschenk.

€44,50
Merk: Van Bruggen Thee
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Stel je eigen theeschijf samen

Combineer je eigen theeschijf met 9 nieuwe theebusjes van van Bruggen thee. Kies eerst welke wikkel of welke wikkels je wilt en daarna de theesoorten die je wilt ontvangen. Allemaal verschillende of alles hetzelfde. Alles is mogelijk.

Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

Deze theeplank is gevuld met de theeblikken met unieke, handgetekende wikkels van Madeleine Schineis. Stel je eigen plank samen met de verschillende wikkels en thee.

Let op: Op de foto staat de uitvoering met 13 potjes ipv 9 theepotjes

Inhoud: ± 20 gram losse thee per potje

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Van Bruggen Thee Madeleine T4 Beukenhout

Madeleine T4 Beukenhout

€47,50 €44,95
Van Bruggen Thee Theeschijf T12

Theeschijf T12

€54,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »