Theeschijf Madeleine T8

€44,50
Niet op voorraad The quantity of 'Theeschijf Madeleine T8' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
1-2 dagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Stel je eigen theeschijf samen

Stel je eigen theeschijf samen van 8 theebusjes met de nieuwe theebusjes van van Bruggen thee. Kies eerst welke wikkel of welke wikkels je wilt en daarna de theesoorten die je wilt ontvangen. Allemaal verschillende of alles in hetzelfde. Alles is mogelijk.


Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

Inhoud: ± 25 gram per blikje

 

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »