Theeplank Madeleine T4 van Van Bruggen Thee - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Thee

Theeplank T4 Madeleine Beukenhout


Deze theeplank is gevuld met de theeblikken met unieke, handgetekende wikkels van Madeleine Schineis. Stel je eigen plank samen met de verschillende wikkels en thee. LET OP: Afbeelding is met 4 theebusjes gevuld met 100gr thee.

€39,50
€32,50
Merk: Van Bruggen Thee
Levertijd: 1-3 werkdagen

Stel je eigen theeplank samen

Combineer je eigen theeplank met de nieuwe theebusjes van van Bruggen thee. Kies eerst welk wikkel of welke wikkels je wilt en daarna de theesorrten die je wilt ontvangen. Allemaal verschillende of alles hetzelfde. Alles is mogelijk. 
Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!


Inhoud: ± 100 gram per theeblik

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »