Klassiek | Ayurvedische kruidenthee | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Klassiek - Ayurvedische kruidenthee


Klassieke ayurvedische kruidenthee volgens oud-Indisch recept. De losse biologische kruidenthee verkwikt de geest en zorgt voor een behaaglijk gevoel. Koop deze losse kruidenthee 'Klassiek' hier online en bekijk nog meerdere ayurvedische theemelang...

€5,95
Merk: Van Bruggen Thee
Artikelnummer: 5919
SKU: BIO
Levertijd: 1-3 werkdagen

Klassieke ayurvedische kruidenthee

Deze biologische kruidenthee van Van Bruggen Thee is een klassieker in India. De ayurvedische thee is een melange die volgens oud-Indisch recept tot stand is gekomen. De thee verkwikt de geest en zorgt voor een behaaglijk gevoel.

De ayurvedische kruidenthee 'Klassiek' bestaat uit de volgende ingrediënten: kaneel, zwarte peper, kruidnagels, kardemon en gember.

Ayurveda is een geneeswijze afkomstig uit het oude India. Letterlijk betekend ayurveda 'kennis van het leven' en in India wordt deze bewuste manier van leven al ruim 5000 uitgeoefend. De ayurvedische leer heeft als doel lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Van Bruggen Thee biedt u enkele heerlijke ayurvedische melanges die u rust bezorgen en balans bieden in uw drukke dagelijkse leven.

Zetadvies; 1 kop, 1 doseerlepel, water opschenken (95°), 5-10 minuten laten trekken.

100 gram
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »