Honeybush | Biologische Rooibosthee | vanbruggenthee.nl - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

Honeybush - Rooibosthee


Zoete biologische rooibosthee die als honing op de lippen ligt. 100 gram van deze biologische rooibosthee waar je geen genoeg van krijgt! Losse rooibosthee Honeybush vol antioxidanten en goede eigenschappen.

€4,49
Merk: Van Bruggen Thee
SKU: BIO
Levertijd: 1-3 werkdagen

Zoete biologische rooibosthee Honeybush
Onze biologische Honeybush is een natuurlijke zoete thee die als honing op de lippen ligt. De losse thee komt van de Honeybush struik uit Zuid-Afrika en is van biologische afkomst. Net als rooibosthee is honeybush thee erg gezond en zit het vol antioxidanten, vitamines en mineralen. Een gezonde lekkernij voor de zoetekauw of kindertong. Koop deze biologische honeybush hier snel en gemakkelijk online!

De Honeybush van Van Bruggen Thee bevat de volgende ingrediënten: honeybush van gecontroleerde biologische teelt.

Zetadvies; 1 kop, 1 doseerlepel (2 gram), water opschenken (95°C), 6-8 minuten laten trekken.

100 gram

Zoals reeds vermeld zit onze losse biologische rooibosthee vol antioxidanten, vitamine C, calcium en ijzer. Daarnaast werkt de drank licht ontspannend omdat er geen cafeïne in zit. Erg lekker voor het slapen gaan. Deze gezonde biologische thee werkt tevens tegen verschillende kwalen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment losse biologische rooibosthee in verschillende smaaksensaties aan zoals African Masala en Rooibos Naturel 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »