China White Pearls Pilo Chun | Biologische witte thee - van Bruggen Thee
Van Bruggen Thee

China White Pearls Pilo Chun - Witte thee


Chinese witte thee van biologische teelt. Milde witte thee die licht van smaak is. Koop deze mooie losse witte thee online in onze webshop. Witte thee is erg gezond vanwege de jonge theeblaadjes. Koop deze gezonde witte thee of een andere melange los...

€11,95
Merk: Van Bruggen Thee
SKU: BIO
Levertijd: 1-3 werkdagen

Delicate losse witte thee
Chinese witte thee van biologische teelt. Deze witte thee van Van Bruggen Thee is erg mild en licht van smaak. Ook deze theeblaadjes zijn handgerold en ontvouwen zich in uw glas. De thee heeft lichte kleur en geur en is afkomstig uit de provincie Jiangsu in China. Een bijzonder theegebied in China. Bloesems van abrikozen-, perzik- en granaatappelbomen geven hier hun geur af aan de theestruiken die onder de bomen groeien. 

De blaadjes van witte thee worden het minst bewerkt en hierdoor blijven de meeste gezonde stoffen behouden. Zodoende bevat deze thee veel gezonde eigenschappen, zoals antioxidanten, waardoor witte thee gezond voor je is.

Witte thee is erg kwetsbaar en daarom wordt deze thee met afgekoeld kokend water gezet. Dat wil zeggen dat de temperatuur van het water ongeveer tussen de 75˚C-85˚C moet zijn. 

Ingrediënten: Witte thee van gecontroleerde biologische teelt. 

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel (2 gram), water opschenken (70-80°C), 2-3 minuten laten trekken.

100 gram


Bekijk nog meer bijzondere melanges gezonde witte thee in ons assortiment.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »