Uniek theeblik met schildering van pompoenen - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Thee

Blik Pompoenen - Vullen met thee naar keuze


Hele nieuwe serie bewaarblikken van Van Bruggen Thee. Gevuld met de losse thee van uw keuze. Met unieke, handgetekende wikkels van Madeleine Schineis die zijn geinspireerd door de herfst. Bestel deze unieke theeblikken exclusief hier online!

Bestel 4 voor €7,23 per stuk en bespaar 15%
€8,50
Merk: Van Bruggen Thee
Artikelnummer: 624
Levertijd: 1-3 werkdagen

Unieke bewaarblikken gevuld met thee naar keuze

Zet iets bijzonders op tafel met de nieuwe theebusjes van van Bruggen thee. Maak een keuze uit de verschillende theeblikken en kies hierbij een melange losse thee naar keuze. Dit theeblik is speciaal ontworpen voor de herfst maar zal ook de rest van het jaar niet misstaan in uw interieur. 

Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met elke wikkel. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar. De theeblikken zijn daarom steeds weer opnieuw te gebruiken. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

Inhoud: ± 100 gram losse thee per theeblik
Prijs per stuk

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Van Bruggen Theeplank Herfstplank

Herfstplank

€39,50 €32,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »