Aanbieding! 4 blikken met leuke opdruk en gevuld met losse thee tegen een speciale prijs - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...
Van Bruggen Thee

Actie! Set van 4 blikken


Vier blikjes met de vrolijke wikkels tegen een scherpe prijs. Elk blikje is gevuld met 100 gram losse thee die u zelf uitkiest. Ook de wikkels, speciaal ontworpen door een kunstenares, kiest u zelf.

€35,80
€29,50
Merk: Van Bruggen Thee
Levertijd: 1-3 werkdagen

Set van 4 blikken tegen speciale prijs

Mensen worden helemaal enthousiast wanneer ze de verschillende blikken zien. Daarom hebben wij besloten een set van 4 theeblikken aan te bieden tegen een speciale prijs. In het keuzemenu hierboven kunt u zelf de verschillende wikkels uitkiezen. De nummers corresponderen met de nummers op de afbeelding hierboven. Daarnaast kunt u ook zelf de theesoorten uitkiezen.

Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee. Denk aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, vruchten of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn. De Madeleine Schineis-theeblikken zijn een versiering op elke keukentafel!

4 bewaarblikken
Inhoud: 100 gram per blik
Doorsnee: 9 cm
Hoogte: 11 cm
 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Van Bruggen Thee Madeleine T4 Beukenhout

Madeleine T4 Beukenhout

€47,50 €44,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »