Kruisbloem zandbij pakket

Merk: Bij de Maker
|
€23,95
Niet op voorraad
Informatie

Brievenbus cadeau met thee, honing, vlierbloesemsiroop en meer!

Dit prachtige brievenbus cadeau van Bijdemaker is een feestje om te geven en te ontvangen. Ook de bijen vieren een feestje, want in het bijenhotel op een zonnige plek in jouw tuin kunnen metselbijen hun eitjes leggen en andere solitaire bijen overnachten.

Bijdemaker heeft gekozen om de namen van hun pakketten te vernoemen naar bijen die verdwenen zijn uit het Nederlandse landschap. Ze hopen hiermee bewustwording te creëren en te zorgen dat we niet nog meer bijen uit ons mooie landschap zien verdwijnen. Dit pakket bevat de volgende producten:

  • Honing
  • Vlierbloesemsiroop
  • Bijen hotel
  • Kamillethee
  • Biologisch bloemenzaad 

 

Een cadeaupakket met een verhaal!

Honing: Onze honing wordt bij lokale ondernemingen afgenomen die eerlijk en verantwoord met aandacht voor de natuur de honing winnen. Kwaliteit in het product en de omstandigheden waarin het gewonnen wordt is bij ons van groot belang. Persoonlijk contact met deze lokale ondernemers  zorgt ervoor dat de honing eerlijk en heerlijk is! 

Vlierbloesemsiroop: Vlierbloesemsiroop is typisch een product waar de bij indirect voor verantwoordelijk is. De bijen zijn gek op deze bloem en mede dankzij het bestuiven kan jij genieten van dit heerlijk product. Het is bijvoorbeeld heerlijk in de yoghurt. 

Na opening van de fles goed sluiten, koel en donker bewaren. Schud het flesje altijd voor gebruik i.v.m. het natuurlijke bezinksel.

Bijenhotel: Het bijenhotel is de perfecte plek voor de solitaire bij om te overwinteren. Deze bijen zijn niet afhankelijk van een kolonie maar puur op zichzelf gesteld. Plaats je bijenhotel beschut en op een zonnig plekje en wie weet wordt jou bijenhotel wel de nieuwe Van der Valk onder de bijenhotels.

Kamillethee: Een heerlijk kopje van deze kamillethee brengt zelfs de meest bezige bij tot een rustmomentje. Kamillethee staat bekend om de rustgevende werking.

Bloemzaadjes: In dit zakje zit een mix van biologische Phacelia, Boekweit, Gele Mosterd, Koriander, Juffertje in ’t Groen, Goudsbloem, Korenbloem, Bladrammenas, Malva, Komkommerkruid, Dille, Serradella en Zonnebloem. Zaai ons bloemzaad in van Maart tot Augustus

Al onze pakketten worden op een leuke manier verpakt!

 

Van elke bestelling van dit product gaat 10% van de opbrengst naar een partner die Bijdemaker als goed doel gekozen heeft. Op dit moment doneren we aan het Bijenfonds. Het Bijenfonds helpt bijen, door schenkingen te doen aan imkers, projecten en organisaties die op biodynamische wijze met en voor bijen werken. 

 

Bekijk al onze brievenbus cadeaus met thee, chocolade en honing hier!

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »