Brievenbus cadeau thee Kerst

€24,95
Niet op voorraad
10-14 werkdagen
Informatie

Brievenbus cadeau met thee voor Kerst

It’s the most wonderful time of the year

Speciaal voor de kerstdagen selecteerden wij zes melanges die het echte kerstgevoel meebrengen. Met de heerlijkste smaken en geuren door de toevoegingen van kruiden en specerijen. Maak het thuis lekker knus en warm en geniet van de verschillende kersttheeën van Van Bruggen Thee. Brievenbus cadeaus met thee zijn het ideale cadeau voor íedereen. Ook als je vegan eet, op de calorieën let of een lactose- of glutenintolerantie hebt.

Bekijk al onze brievenbus cadeau thee hier!

 

Brievenbuspakket thee

In ons brievenbus cadeau 'Kerst' vind je de volgende 6 melanges. Indien er een melange niet voorradig is zorgen wij voor een waardige vervanger. Let op, sommige melanges in dit brievenbuspakket zijn niet geschikt voor mensen met een notenallergie. 

Kerstthee – Deze heerlijke melange heeft de kenmerkende smaken van amandelen en kaneel en is de perfecte thee voor onder de kerstboom.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 90 graden, 2-4 minuten laten trekken

 

Merry Christmas – Deze groene thee is een lust voor het oog met amandelschaafsel en rode pepertjes. De zachte zoete geur doet denken aan kerstgebak. De smaak is zacht kruidig.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 70 graden, 3-4 minuten laten trekken

 

Stille Nacht – Een heerlijke zoete rooibosthee met fruitige smaak. Er zitten onder andere Gojibessen en stukjes appel in. Een perfect gebalanceerde thee voor de mooiste tijd van het jaar.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 95 graden, 3-4 minuten laten trekken

 

Glühweinthee – Een heerlijke rode vruchtenthee met kaneel en sinaasappel. Ook lekker als heerlijke alcoholvrije glühwein!

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 95 graden, 6-7 minuten laten trekken

 

Sterrenmix – Een heerlijke verwarmende kruidenmix van steranijs, venkelzaad en zoethout. De perfecte melange voor na een frisse wandeling of voor voor het slapengaan.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 95 graden, 4-6 minuten laten trekken

 

Champagne - heerlijke combinatie van groene en witte thee met een aalbesje die voor een twinkeling in het glas zorgt.

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, watertemperatuur 70 graden, 3-4 minuten laten trekken

 

Bestel jouw brievenbuspakket Kerst bij Van Bruggen Thee

Brievenbuspakket kerst kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteitsthee. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. Theepakket kopen? Ook dat kan bij ons in de webshop! Wij hebben zelfs losse thee adventskalenders in ons assortiment! In al onze 350 soorten thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij jouw pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee? Neem dan contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »