Biologische Japanse Matcha thee - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...

biologische Japan Matcha Thee


40 gram biologische Japanse Matcha. Poeder thee van hoogwaardige kwaliteit groene thee uit Japan. Bestel Matcha thee hier online in onze webshop.

€24,95
Artikelnummer: 00628
Levertijd: 1-3 werkdagen

Biologische Japanse Matcha

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. Van Bruggen Thee laat u met deze set kennis maken met deze groene thee uit Japan.

Matcha is eeuwenlang een goed bewaard geheim gebleven, voorbehouden aan de Keizer en zijn elite. De Chinezen brachten de groene thee bij de Zen-boeddhisten. Een boeddhistische monnik promootte de Matcha als wonderbaarlijk geneesmiddel om het leven te verlengen en introduceerde in de 12de eeuw op zijn beurt Matcha als meditatiedrank in de kaste van de Samoerai. Van daaruit verspreidde een unieke Japanse theeceremonie met deze bijzondere groene thee in poedervorm (Matcha) zich verder. Vandaag is drinken van Matcha een wezenlijk onderdeel van de Japanse cultuur.

Ingrediënten: Groene thee
Dosering: 1/2 theelepel (1 gram) per 100 ml
Watertemperatuur: 80°C

Inhoud: 40 gram

Prijs per stuk €24,95
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Matcha Whisk

Matcha Whisk

€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »