biologische Japan Matcha Thee

€21,21 €24,95
Niet op voorraad The quantity of 'biologische Japan Matcha Thee' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
1-3 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 00628
Gerelateerde producten
Informatie

Biologische Japanse Matcha

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. Van Bruggen Thee laat u met deze set kennis maken met deze groene thee uit Japan.

Matcha is eeuwenlang een goed bewaard geheim gebleven, voorbehouden aan de Keizer en zijn elite. De Chinezen brachten de groene thee bij de Zen-boeddhisten. Een boeddhistische monnik promootte de Matcha als wonderbaarlijk geneesmiddel om het leven te verlengen en introduceerde in de 12de eeuw op zijn beurt Matcha als meditatiedrank in de kaste van de Samoerai. Van daaruit verspreidde een unieke Japanse theeceremonie met deze bijzondere groene thee in poedervorm (Matcha) zich verder. Vandaag is drinken van Matcha een wezenlijk onderdeel van de Japanse cultuur.

Ingrediënten: Groene thee
Dosering: 1/2 theelepel (1 gram) per 100 ml
Watertemperatuur: 80°C

Inhoud: 40 gram

Prijs per stuk €24,95
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »