Biologische Japanse Matcha voor het koken - van Bruggen Thee
Geen producten gevonden...

Japan Matcha Cuisine


Matcha voor het koken. De Matcha is van biologische teelt en uitermate geschikt voor het bereiden van eten maar kan ook als thee gedronken worden. Bestel deze biologische Japanse Matcha hier online in de webshop van Van Bruggen Thee.

€17,49
Artikelnummer: 00624
Levertijd: 1-3 werkdagen

Biologische Japanse Matcha, tevens geschikt voor het koken 

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. Van Bruggen Thee laat u met deze set kennis maken met deze groene thee uit Japan. Deze Matcha is tevens geschikt voor het koken.

Matcha is eeuwenlang een goed bewaard geheim gebleven, voorbehouden aan de Keizer en zijn elite. De Chinezen brachten de groene thee bij de Zen-boeddhisten. Een boeddhistische monnik promootte de Matcha als wonderbaarlijk geneesmiddel om het leven te verlengen en introduceerde in de 12de eeuw op zijn beurt Matcha als meditatiedrank in de kaste van de Samoerai. Van daaruit verspreidde een unieke Japanse theeceremonie met deze bijzondere groene thee in poedervorm (Matcha) zich verder. Vandaag is drinken van Matcha een wezenlijk onderdeel van de Japanse cultuur.

Ingrediënten: Groene thee van biologische teelt
Dosering: 1/2 theelepel (1 gram) per 100 ml
Watertemperatuur: 80°C

Inhoud: 40 gram

Prijs per stuk €17,49
Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Matcha Whisk

Matcha Whisk

€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »