Theeplank van beukenhout met losse thee van Van Bruggen Thee - van Bruggen Thee
Van Bruggen Theeplank

Bruine Beukenhouten Theeplank


Een nieuwe editie van ons, alom geroemde, theeconcept. Een beukenhouten theeplank voorzien van een bruine lak. Uiteraard vol heerlijke losse thee! Met deze unieke theeplank van beukenhout steelt u zeker de show met uw losse thee in uw eigen omgeving. Bes

€39,50
Merk: Van Bruggen Theeplank
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 10-14 dagen

Beukenhouten theeplank met bruine lak
Dat wij van 'Van Bruggen Thee' helemaal weg zijn van thee is geen geheim meer. Wij vinden losse thee een prachtproduct. Een product dat aandacht verdient. Voor u en uw gasten zou het een beleving moet zijn, een moment van puur genieten. En dat kan ook. Niet alleen door een verfijnde selectie van losse thee te serveren, maar vooral ook door dit te serveren in stijl. In stijl op deze handgemaakte theeplank van beukenhout.

In navolging van de (standaard) beukenhouten theeplank hebben we er nu één ontwikkeld met een bruine laklaag. Door de bruine kleur krijgt de theeplank een heel ander (en eigen) karakter.

 

De theeplank wordt geleverd inclusief 8 stijlvolle potjes gevuld met heerlijke losse thee die u zelf mag uitkiezen, 1 doseerlepel en een theekaart met relevante informatie. U stelt uw theeplank van beukenhout helemaal zelf samen. Kies in het menu hierboven de 8 melanges losse thee die u wenst.


De plank is ook verkrijgbaar in een verschillende andere uitvoeringen, zoals in steigerhout. Zie de gerelateerde items hieronder voor meer informatie of kijk verder in onze webshop. Bekijk ook eens onze de theedragers, theetorens, theeschijven en 'thee van 't schap'.

 

Afmeting: 30 x 18 x 6,5 cm (bxdxh)
Inclusief RVS theelepel en theekaart
Voorzien van gravering 'Van Bruggen Thee'

Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »