Investeer in onze droom!

Investeer in onze droom!

Theehuis Bij van Bruggen, een plek om te genieten van eten, drinken en de omgeving. Plezier maken met vriendinnen, vrienden, familie, rustig een boek lezen… onder het genot van thee, koffie, sap en andere lekkernijen kan het Bij van Bruggen. Bij van Bruggen zijn Axel en Paula, de ondernemers van de nieuwe locatie. Investeer en geniet mee!

Thee is altijd een goed idee
Wij, Axel en Paula, zijn een enthousiast team dat heel graag een mooie en inspirerende plek creëert waar iedereen zich welkom voelt: Theehuis Bij van Bruggen. Het theehuis komt op een prachtige locatie op fietsafstand van de binnenstad van Deventer en het station, en met gratis parkeergelegenheid. In het theehuis kun je ontspannen, met keuze uit meerdere heerlijke theeën, neuzen in het winkeltje met theesoorten, een overheerlijke smoothie bestellen voor na het sporten, een boek lezen in onze tuin of tussen de middag tosti’s komen eten. Wij zien het helemaal voor ons, maar we hebben jouw hulp ook hard nodig. Dan kun je straks met ons meegenieten!

Theehuis, tosti’s en taart 
Hoewel thee al een eeuwenoud drankje is, is het de afgelopen jaren enorm in opkomst geraakt. Zo vind je doosjes losse thee in allerlei verschillende smaken in bijna ieder huishouden. Wij zijn dol op thee en besloten om er een nieuwe twist aan te geven: in onze webshop bieden wij 250 soorten losse thee aan, met daarnaast vernieuwende recepten. Om je te laten ervaren hoe bijzonder thee kan zijn, willen we deze variatie aan thee ook aanbieden in het theehuis. De locatie is er al, maar moet nog voorzien worden van een fris en open interieur met mooie natuurtinten. De bar moet worden aangekleed met een goede koffiemachine, zodat we – naast thee – ook verse espresso en latte macchiato kunnen zetten. En natuurlijk kun je in de zaak straks verse broodjes, tosti's en ambachtelijk gemaakte taart bestellen. Het theehuis is dus ideaal als tussenstop tijdens een wandeling of als afsluiter na een dagje in het Zandweteringspark.

Winkeltje in het theehuis 
In het theehuis zal ook een theewinkeltje komen, waar je onze zelfontworpen theeplanken, theedragers en theeroulette vindt. In het winkeltje kun je je favoriete thee uitkiezen of een cadeautje kopen voor iemand anders. Naast losse thee zullen we er ook grappige gadgets verkopen voor de echte theeleuten, zoals tea-shirts, mokken, tassen en andere accessoires.

Vieren en vergaderen 
Met Theehuis Bij van Bruggen willen we meer mogelijkheden creëren voor de omgeving, door de grote zaal en de tuin te verhuren als bijzondere vergaderlocatie, voor een teambuildingdag of voor verjaardagen, bruiloften en feestelijke evenementen. Bij het theehuis kun je met een grote groep terecht voor een high-tea, een theeproeverij of een creatieve workshop.

Over ons
Wij zijn Paula en Axel Van Bruggen, de bevlogen ondernemers achter Theehuis Bij van Bruggen. Paula is een gastvrouw waar mensen zich fijn bij voelen. Ze helpt graag mensen, is creatief, enthousiast, praktisch en open ingesteld, en is organisatorisch sterk. Paula probeert het iedereen naar de zin te maken, geen wens is haar te gek. Axel zit vol ideeën en inspiratie, en is altijd in voor een uitdaging. Hij is nieuwsgierig, creatief en vooral ondernemend! Hij heeft een achtergrond in de horeca en sales, en zet zijn ervaringen in voor deze campagne: hij weet hoe de markt functioneert. Voor Axel gaat het om de goede keuzes maken op het juiste moment en om knopen durven doorhaken. Samen zijn we het perfecte koppel om Theehuis Bij van Bruggen tot een succes te maken.

Financiering 
We willen het theehuis geopend hebben voordat het lekker weer wordt en de terrassen weer volstromen. De locatie is er al, maar door middel van crowdfunding kunnen we ook de inrichting compleet maken. Om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen, hebben we nog een aantal zaken nodig, waaronder koelingen (zodat we alle producten vers klaar kunnen maken in de zaak), inrichting voor de bar (zoals een goeie koffiemachine) en comfortabel meubilair voor in het theehuis.
Zodra de crowdfundingcampagne geslaagd is kunnen we aan de slag, en in het theehuis de juiste sfeer creëren. Hiervoor hebben wij een bedrag nodig van minimaal € 35.000,- en maximaal € 50.000,-

Hoe kun jij meedoen? 
Als je gelooft in ons plan en mee investeert, krijg je naast een rendement van 5% een cadeaubon die je bij ons kunt inleveren. Daarmee kunnen wij onze deuren openen zodra de zon weer gaat schijnen en kun jij gelijk de theebeleving komen ervaren! Ben je benieuwd naar de rest van onze plannen of wil je meer informatie? Ons ondernemingsplan kun je uiteraard bij ons komen inzien.

Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen:
[email protected] 
Paula van Bruggen 06-26683577 
Axel van Bruggen 06-44539600

KLIK HIER OM TE INVESTEREN 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »