Koken met thee: frisse couscous - van Bruggen Thee

Koken met thee: frisse couscous

  • Geplaatst op
  • Door Guus Kroes
  • Geplaatst in Koken met thee
  • 0
Koken met thee: frisse couscous

Maak gebruik van onze kruidenthee Marokkaanse Munt om een heerlijke, frisse mintachtige couscous op tafel te zetten. Lees hier verder het recept.

Maak gebruik van onze kruidenthee Marokkaanse Munt om een heerlijke, frisse mintachtige couscous op tafel te zetten. Trek ong. 500 ml Marokkaanse Muntthee zoals aangegeven op de verpakking. Voeg vervolgens een beetje sap toe van een ½ sinaasappel en 1 groentebouillon-blokje. Brengt het weer aan de kook totdat de bouillon is opgelost. Laat het nog 3 minuten inkoken en voeg daarna de couscous toe en roer het goed door. Dek de couscous af met een deksel, kook het zoals aangegeven staat op de verpakking en laat de couscous de thee opnemen.
 
Tip: Serveer de couscous met op de huid gebakken vis zoals zeebaars, rode mul of kabeljauw. 
 
Eet smakelijk!

Bron: Koken met thee - Frank van der Zande 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »